Espectacles de Format Mitjà

Ideals per 250 ó 300 espectadors/es.

Festival Grimm
Festival Grimm

Un “tribut” als Germans Grimm que van recopilar de la tradició oral molts dels contes que han arribat fins a l’actualitat i ens continuen fent feliços.

Green Planet
Green Planet

Un meteorit cau a la Terra.
Uns xiquets el troben i descobreixen que conté un misteriós missatge.
Així comença una aventura galàctica que els condueix a la búsqueda d’un inesperat “tresor” que salvarà el planeta.

La Flauta Màgica
La Flauta Màgica

L’espectacle de teatre de titelles que proposa el TEATRE BUFFO, basat en l’òpera de Mozart “La Flauta Màgica”, conté tres contes meravellosos.

La Princesa i la Sort
La Princesa i la Sort

Una original experiència amb fusta reciclada dona vida als personatges que viuen les desventures de la Princesa i la Sort.
Una marionetista transforma, per la màgia del teatre de titelles, un microespai en múltiples ambients: camp de batalla, poble, palau, etc…

Espectacles de Format Menut

Per a espais menuts. Més intimistes i propers al públic. Ideals per 100 ó 150 espectadors/es.

RUMPELSTILTSKIN “el enano saltarín”
RUMPELSTILTSKIN “el enano saltarín”

Un rei molt codiciós exigeix a una jove que convertisca la palla en or.
Un nanet superdivertit li ajuda, però li demana al seu fill a canvi. Això farà que prenga consciència de la importància de l’amor i altres valors, front a les coses materials.

Les Set Cabretes i el LLop
Les Set Cabretes i el LLop

7 delicioses cabretes es queden soles a casa. La mare ha d’anar a per menjar. Un llop famolenc… intentarà enganyar-les per a devorar-les. Ho aconseguirà?

El Vestit Nou de l'Emperador
El Vestit Nou de l'Emperador

Original versió de “El vestit nou de l’emperador” inspirada en el famós conte d’Andersen i posada en escena amb botelles de vidre (titelles-objecte). Tracta d’un emperador molt presumit, i la seua  hipòcrita cort, a qui uns teixidors embaucadors venen un vestit molt especial.

La ciutat sostenible
La ciutat sostenible

Una creativa escenificació de contes amb diferents tipus de titelles, en homenatge a Gianni Rodari, l’imaginatiu autor de la “Gramàtica de la Fantasia” i Premi Andersen ’70 (tot un Nobel de la Literatura Infantil).

Contes en Femení Plural
Contes en Femení Plural

L’actuació conté una selecció de contes d’ahir i hui on les protagonistes són les dones. Històries plurals i en femení, narrades i escenificades amb diferents tipus de titelles de taula (objectes, en paper arrugat, ninos) que aborden temes actuals com el maltractament psicològic, l’autoestima, la igualtat d’oportunitats,  i l’acosament.

Contes del Cavallet de Fusta
Contes del Cavallet de Fusta

Un cavallet de fusta arriba carregat de contes, titelles i cançons. Empar narra i escenifica, amb diferents tipus de titelles (objectes, ninos, titelles de taula, etc…),  contes clàssics i moderns com:
“Katy la Hipopòtam”, “Quin gust fa la Lluna?”, “Històries dels 1001 Cavallets” i “Cigronet”.

Un Munt de Contes
Un Munt de Contes

L’actuació consisteix en contar i escenificar, amb imaginació, contes d’ahir i hui amb  titelles de taula: en fusta reciclada, en paper arrugat, objectes, etc….
“La Tortuga Clementina”, “Joan el Despistat”, “El Gosset Poliglota”, “La Caputxeta Roja” i “Els Tres Porquets Somniadors”